Flere emner

Branchen formes aktuelt af mange nye emner og trends – og igus er midt i det hele med sine produkter, services og initiativer. Her leverer vi billedmateriale om emner som Low Cost Automation, 3D print, Industry 4.0, digitalisering og bæredygtighed.

3D-print

3D print for slidstærke komponenter tillader op til 50 gange længere levetid sammenlignet med almindelige 3D printmaterialer.

Low Cost Automation

Low Cost Automation tilbyder økonomisk og enkel adgang til automatisering. En ideel mulighed for at drage fordel af brede anvendelsesmuligheder og betydelige omkostningsfordele. Derfor tilbyder igus letvægtskomponenter takket være mange års erfaring med højtydende polymerer samt daglig forskning og udvikling til produktoptimering i det interne robolink testlaboratorium. Herudover kan individuelle automatiseringsløsninger sammensættes så fleksibelt som muligt.

smart plastics

Udtrykket smart plastics® står for komponenter som e-chain systems®, chainflex® kabler for dynamiske applikationer og dry-tech® polymere glidelejer, der – udstyret med konnektivitet og sensorteknologi – gør komplekse automatiseringsløsninger klar til Industry 4.0. Et yderligere plus: smart plastics® kan netværke komplekse automatiseringsløsninger lokalt eller gøre dem Industry 4.0 kompatible.

Bæredygtighed

Produkter der varer længere og fungerer uden smøring udgør et positivt bidrag til miljøet. Da fravær af smøremidler betyder mindre miljøforurening. Mindre slitage betyder mindre kontaminering med mikroplast. Mindre vægt betyder mindre energi påkrævet for bevægelse. Som producent af specialplast, er igus bevidst om ansvaret og mulighederne som plast, i modsætning til stål, tilbyder på mange områder. Og vi forsker kontinuerligt i nye materialer og produkter.